UN BALÓ PER LA LLIBERTAT

Tráiler: “Un baló per la llibertat”

Tráiler del programa “Un baló per al llibertat” de À Punt.

cap1-balo-llibertat

Cap 1: “Ser com sóc”

Per mitjà d’un partit de futbol coneixerem les nostres protagonistes. María Homsani, integrant de l’equip Esperança, és una xica trans que està en ple procés de reassignació de sexe. L’altra protagonista, jugadora de l’equip Llibertat, és Alba Clara, una xica lesbiana que ha format una família amb la seua nóvia Sandra.

cap2-balo-llibertat

Cap 2: “Roda com un baló”

Amparo Monasterio és una dona de 39 anys amb diversitat intel·lectual. Laura Gutiérrez és la seua entrenadora a l’equip de futbol EDI del Llevant UE, i també n’és jugadora de l’equip femení. A més, els xics del Llevant UE tindran un entrenament molt especial amb Lobo Carrasco.

cap3-balo-llibertat

Cap 3: “El demà és meu”

Chelo és una dona maltractada pel seu exmarit que, després de 10 anys de divorci, ha pogut refer la seua vida gràcies a les seues dos filles. María José va patir maltractament per part de les seues exparelles i, ara, gràcies a associacions que ajuden la dona a empoderar-se, està eixint avant.

cap4-balo-llibertat

Cap 4: “La cambra dels somnis”

Nur Tahir és una jove que va fugir d’un camp de refugiats de Palestina. Aminata Soucko va fugir de la persecució de Mali. Totes dos ens expliquen la situació tan dura que viuen les persones immigrants i els motius de la fugida. L’educació, sens dubte, és clau per a canviar la visió sobre l’educació.

cap5-balo-llibertat

Cap 5: “En el niu del cucut”

Amparo Belenguer patix esquizofrènia, però el futbol l’ha ajudat a lluitar contra els símptomes de la seua malaltia. Begoña Ferrer, una altra xica que patix esquizofrènia des que va nàixer el seu primer fill, ara intenta refer la seua vida amb l’ajuda incansable de sa mare.

cap6-balo-llibertat

Cap 6: “Aprendre a volar”

Diana Berja, una xica gitana provinent d’una família amb pocs recursos, és una professora de 29 anys que també treballa en la Fundación Secretariado Gitano. Elena Petre, gitana d’origen romanés, ens contarà com ha arribat fins a València i ha conegut la seua parella actual.

cap7-balo-llibertat

Cap 7: “La meua riquesa, la teua amistat”

Natacha López García és una corredora incansable que va superar un càncer de mama i que no va parar mai d’entrenar i de córrer maratons amb el seu marit. Marcela Macheras és una lluitadora que va ser infectada de sida pel seu home, qui el va contraure arran de consumir drogues. Marcela ho va saber quan ell va morir.

cap8-balo-llibertat

Cap 8: “La recerca del bé”

Adriana és una xica equatoriana que va caure en les drogues quan era molt jove, però, gràcies als Latin Kings, ara té una segona oportunitat. Fany és una dona paraguaiana que fa 16 anys que viu a València, el mateix temps que ha estat sense vore el seu fill.

logo patricia campos blanco
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
SPOTIFY
LINKEDIN